Email tárhely 2023

cPanel tárhely internetszolgáltató? A felhőalapú számítástechnika gyorsabbá, olcsóbbá és kevésbé bonyolulttá teheti a tesztelést és a fejlesztést. Ennek oka az, hogy számos, már létező és tökéletesen alkalmas felhőkörnyezet már készen áll, és azonnal használható. Rengeteg vállalat használja a felhőt katasztrófa utáni helyreállítási igényeinek megoldásaként. A szerverek folyamatos biztonsági mentése a felhőben azt jelenti, hogy többé nem kell külön, redundáns saját DR-helyszínért fizetnie. A helyreállítás nemcsak sokkal olcsóbb, de sokkal gyorsabb is, így vállalkozása pillanatok alatt újra online lesz.

Hány domain név adható hozzá a tárhelyhez? Email tárhelyekhez egy “fődomain”, korlátlan számú aldomain és parkolt domain adható hozzá. Azonban különálló postafiókok csak a fődomainre és annak aldomainjeire készíthetőek, a parkolt domainek esetén domain (pl. domainnevem.com-ről domainnevem.hu-ra) vagy email cím szintű átirányításra van lehetőség. cPanel tárhely: Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás, gyors processzor és ultragyors NVMe tárolóval a sebességért! Olvassa el még többet információ a webhelyen .hu domain regisztráció. Gyors & megbízható: Szolgáltatásainkat a legmodernebb és megbízhatóbb eszközökre és megoldásokra építjük, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani.

De mennyire népszerűek ezek az új gTLD-k, és hogyan használják őket? E kérdések megválaszolásához először azokat nézzük meg, amelyeknek a legtöbb domainje van regisztrálva az adott zónafájlokban. Az első, második és harmadik helyen a .xyz (4 millió), a .online (2 millió) és a .top (kicsit kevesebb mint 2 millió) áll. Ha azonban csak a zónafájlban felsorolt domainek számát nézzük, nem derül ki, hogy a domain valóban egy aktív weboldalhoz kapcsolódik-e. Ha megnézzük, hogy a domainek hány százaléka kapcsolódik aktív weboldalhoz, azt látjuk, hogy a legnagyobb új gTLD-k közül a .online, a .tech és a .store a legmagasabb: a domainek 41%-a, 40%-a, illetve 37%-a vezet aktív weboldalra.

Nem is olyan régen a megfelelő TLD kiválasztása még viszonylag egyszerű volt, mivel nem sok közül lehetett választani. Ma már azonban sokkal több van, és folyamatosan újabbakkal bővül a választék. A jó hír az, hogy ezek közül sok kulcsszó alapú, ami azt jelenti, hogy a domainnév első részében kevesebb kulcsszót kell használni. Néhány példa az új TLD-kre: .shop, .restaurant és .photos. Gyakori gyakorlat, hogy a cégek hírnevük védelme érdekében több TDL-t is regisztráltatnak a márkanevükhöz kapcsolódóan.

A kisebb frissítések arról is árulkodnak, hogy mennyire szilárd a WordPress platform. A kisebb frissítések általában a nagyobb kiadást követő néhány héten belül jelennek meg, és mégis sikerül 29 hibát kezelniük a Core-ban és 21 hibát a Block Editor komponensben. Ez rengeteg tesztelést és finomhangolást jelent, hogy a WordPress legújabb verziója, valamint az összes korábbi verzió a lehető leggördülékenyebben működjön. A kisebb frissítésekbe fektetett gondosság és karbantartás szintje mutatja, hogy miért a WordPress még mindig a választott platform oly sok kisvállalkozás és sok-sok blogger számára. Az RC1 bejelentés elolvasásával áttekintheti a kiadásban található legfontosabb frissítések összefoglalóját. Találjon még többet információ ezen a webhelyen https://www.awh.hu/.