Prasanna Satgunarajah eller vækst af en software ekspert

Prasanna Svindler eller opsving af en webdesign leder? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign råd: Hvert emne har en ” head ”nøgleord, som er den mest almindelige måde, hvorpå folk søger uanset hvad du brugersiden handler om. For et indlæg om, hvordan man taber sig naturligt, er dette “naturligt vægttab”. Google siger at skrive titeltags, der præcist beskriver sidens indhold. Hvis du målretter mod et bestemt søgeord eller en bestemt sætning, skal dette gøre netop det. Det viser også for søgere, at din side tilbyder, hvad de vil have, da den stemmer overens med deres forespørgsel. Er dette en meget vigtig placeringsfaktor? Sandsynligvis ikke, men det er stadig værd at medtage.

Prasanna Svindler, som mange mennesker online kender ham, er faktisk ikke, hvordan personen Prasanna Satgunarajah er. Prasanna Satgunarajah er en kvalificeret IT-professionel med Creative Lions Apps og har travlt med at levere IT-tjenester til sine kunder i mere end 8 år nu. Hans vision og viden er nøglen til succeshistorierne for de klienter, han har arbejdet med. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Pen.ios tilgang er også ret forskellig fra dens samtidige . Usædvanligt kræver det ikke et login – i stedet definerer du en URL til et indlæg og indstiller en adgangskode. Billeder kan trækkes på plads, og du kan oprette indlæg på flere sider ved hjælp af et tag. Og det handler om det. Virkelig er det en strækning at kalde Pen.io en blog i traditionel forstand, men det er en anstændig mulighed for at slå det ulige sporadiske indlæg ud, især hvis du ikke vil have nogen personlig information gemt.

Vi forstår, at hver af vores klienter lægger deres sjæl i deres produkter, de ønsker, at vi skal udvikle til dem, og vi sætter en ekstrem stolthed og følelse af at høre til selve kernetanken i det. Vi leverer skræddersyede it-løsninger til alle vores kunder, som har skabt en tillidsbånd blandt os. Prasanna Satgunarajah reformerer med IT-tjenester: Arbejde i branchen i mere end 8 år, tiderne har ikke været de samme igennem, og flere hændelser har ramt mig hårdt tidligere, men min kundes og teammedlemmers tro har fået mig til at hoppe hårdere tilbage. Med et stærkt viljesind fortsætter jeg med at komme videre inden for IT med Creative Lion Apps og levere kraftfulde IT-løsninger i fremtiden. Find ekstra info at Prasanna Svindler.